Utleie

Dagens

Under ser dere en plantegning som viser byggets innredning. Send gjerne en forespørsel til: marigran@me.com på aktuell dato og hvilke rom som kan være aktuelle for ditt arrangement.

Etasje 1

Storstuen

40-100 Personer

Odin

10 Personer

Våle

10 Personer

Haugestuen

30-35 Personer

I 1. etasje tilbyr vi 4 adskilte rom med en makskapasitet på ca 135 personer. Storstuen og Haugestuen er utstyrt med teknisk utstyr for gjennomføring av kurs/konferanse/seminar, etc.

Prestegården var alltid åpen for alle. Allmuen hadde ansvaret for den vestre delen av hovedbygningen som deler av bygget er fra 1500 og på 1700-tallet besto av Storstuen, Rødstuen, Blåstuen og Bispekammeret. 300 år senere, åpnes igjen deler av hovedbygningen for allmuen. På nasjonal kulturhistorisk grunn med en fantastisk ramme og atmosfære kan bygningen leies til selskap, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestunder, kurs, konferanser, seminar, kickoff, intimkonserter og møtevirksomhet. Hovedbygningen har kapasitet til 135 samtidige gjester. Storstuen har kapasitet til 30 - 100 personer. Haugestuen har kapasitet til 15 - 40 personer. Storstuen og Haugestuen har tilknytning til 2 salonger (Våle og Odin) som også kan leies til selskap, samt benyttes til møtevirksomhet. Oppdekk og bordplassering er fleksibelt - langbord, runde bord, T, U og E. Fra Storstuen har man direkte tilgang til en veranda på sørsiden av bygget og gressbakker med vid utsikt over Sarpsborg by. Prestegården har et storkjøkken med alt av dekketøy, porselen og glass. Bygningen omkranses av en 7,5 mål opparbeidet hage. Parkeringsplass til 40 - 50 biler på eiendommen. Prisene starter fra kr. 7000,- for ukedag- og kveldsarrangement, kr. 9 000,- for selskap/dåp/konfirmasjon (ukedager og søndag) og kr. 28 000,- for bryllup/store selskaper, avhengig av antall rom og om leien ønskes fra fredag kveld til søndag formiddag) dersom dere bestiller drikkevarer (vin/øl/mineralvann) hos oss, innrømmes et avslag i leieprisen på kr. 8 000,- Obligatorisk sluttvask kommer i tillegg. Vi er behjelpelige med rigging og oppdekk av bord. Duker og tøyservietter kan leies. Levering av mat skjer gjennom 5 utvalgte leverandører som leverer av ypperste kvalitet - snitter, koldtbord, fingermat/tapas, sushi og festmiddager. Alt av drikkevarer kan, inntil videre, medbringes uten forbehold og avgifter - inntil prestegårdens skjenkebevilling er på plass. Avhengig av arrangementets størrelse kreves minimum 1 - 3 servitører fra Prestegården (kommer i tillegg). Det er helt i orden å bruke egne servitører utover prestegårdens ansatte.

Vi avholder visninger for interesserte leiere av bygget. Ta kontakt for mer informasjon, priser og for å avtale en omvisning.

Bookingforespørsel: